VADÅ? En cirkusföreställning i en framtid utan träd - anpassad visning

- med Cirkus för framtiden   

VADÅ är en samtida cirkusföreställning som hejvilt blandar cirkus, teater och jonglering med visuella och fysiska uttryck. Vi vill förmedla känslan av det absurda i livet, att livet inte har någon mening, men att det ändå finns något meningsfullt i det meningslösa vi gör. Det är en fartfylld och humoristisk föreställning med stänk av svärta där vi med förlösande skratt befrias från samtidens ångest inför framtiden.

VADÅ är en cirkusföreställning inspirerad av Samuel Becketts "I väntan på Godot", ett verk som gestaltar den tid vi lever i.  En tid i limbo där vi är på väg och står still på samma gång. En tid där vi hoppas att någon annan ska lösa de problem vi står inför. En känsla av att något står fel till i världen och att hela jorden håller på att kollapsa, men att vi inte vet vad eller hur vi ska göra för att lösa det.

Med sin surrealism förmedlar föreställningen känslan av ett liv i ovisshet. Vad är det för framtid vi går till mötes och finns det någon därute som kommer att rädda oss? Någon slags Godot som vi alla väntar på. Men när kommer denna räddare? Börjar det inte bli dags snart! Varför går vi inte? Nu går vi …

  • 9.30-kulturbussen anländer till Torups parkering
  • 10.00-10.50 föreställningen ”Vadå” spelas i Stenladan
  • 10.50 -11.20 Äta medhavd matsäck 
  • 11.20-11.50 Efter föreställningen arrangeras en ledd sinnlig skogspromenad i den vackra omgivningen. 
  • 12.00-kulturbussen går hem


Kulturbuss bokas separat via den här länken: https://kulturkartan.malmo.se/BusBookings/GenericBus