Lek & Leta på naturum Öresund

Beskrivning

Naturum Öresund är en plats för upptäckter och upplevelser och nu kan förskolebarn, förskoleklasser och årskurs 1 lära sig om Öresunds fascinerande ekosystem genom att utforska och skapa i programmet Lek & Leta på naturum Öresund.

I detta pedagogiska program får barnen lära sig mer om sin närmiljö under ytan genom att bekanta sig med de som bor och lever i Öresunds spännande undervattensvärld. Programmet är utformat för att kombinera lek och lärande genom bland annat artjakt i utställningen och fritt skapande i naturums kreativa verkstad.

Praktisk information

Evenemanget lämpar sig för en grupp med max 20 barn för att genomförandet ska bli så bra som möjligt. Boka istället fler tillfällen och dela upp klasserna om ni är fler än 20 barn. 

Tänk på kläder efter väder och att det oftast är lite kallare vid kusten.

I programtiden ingår paus för medtagen fika och, när vädret tillåter, en stunds fri lek på temalekplatsen Öresund som ligger precis bredvid Naturum.

Kulturbuss

Kulturbuss bokas genom att klicka på knappen under "Buss önskas till evenemanget" när du genomför din bokning. Kulturbussen är bokningsbar fram till och med 14 dagar innan tillfället.