Lovsatsningen: Konstonsdag för fritids på Malmö Konsthall

  • Lovsatsningen

Välkomna på verkstad och visning av sommarens utställning Three Moral Tales, en punkig, färgstark och expressiv utställning!

Utställningen visar verk av tre kvinnliga konstnärer: Ana Jotta, Anne-Mie van Kerckhoven och Joëlle de La Casinière som lekfullt och med stor experimentslusta tar sig an olika tekniker och tematiker.

Besöket tar 90 minuter, vi inleder med en kortare visning och skapar sedan med inspiration från utställningen.

Onsdagar kl. 9.30 – 11. Datum: 19/6, 26/6, 3/7, 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8.


Detta är en lovaktivitet riktad till fritidshem. Är du lärare får du gärna informera er skolas fritidshemspersonal om evenemanget. Fritidshemspersonalen måste skaffa eget Kulturkartan-konto här: https://kulturkartan.malmo.se/Access/Register 

Det finns ett begränsat antal evenemang på Kulturkartan under sommaren. För att få en så demokratisk spridning som möjligt får varje fritidshem bara boka tre tillfällen totalt per skola. Vi vill att ni tar hänsyn till detta. 

Bokningsförfrågan för lovbussen till det här evenemanget görs här: kulturkartan.malmo.se/BusBookings/SelectTimeType  

Många fler aktiviteter finns som vanligt på kulimalmo.se och malmoforever.se. Till dessa går det att boka obegränsat med lovbussar för er skola. 

Detta är bara en del av alla aktiviteter som sker i Malmö i sommar. Ni som fritidshem kan boka kostnadsfri buss till samtliga sommarlovsaktiviteter.