Lovsatsningen, BUFF: Monky

  • Lovsatsningen

Frank hittar en dag en apa i familjens trädgård. De kallas henne Monky och ett roligt äventyr startar för familjen som under en tid levt i sorg. Monky visar sig snart vara något annat än en vanlig apa och det var inte heller en tillfällighet att hon dök upp just i deras trädgård. Ett fartfyllt äventyr som tar Frank och familjen från Sverige till Thailands djupaste djungel.


Filmen visas med svenskt tal och svensk text. Speltid: 1h 26 min


Detta är en lovaktivitet riktad till fritidshem. Är du lärare får du gärna informera er skolas fritidshemspersonal om evenemanget. Fritidshemspersonalen måste skaffa eget Kulturkartan-konto här: https://kulturkartan.malmo.se/Access/Register 

Bokningsförfrågan för lovbussen till det här evenemanget görs här: kulturkartan.malmo.se/BusBookings/SelectTimeType  

Många fler aktiviteter finns som vanligt på kulimalmo.se och malmoforever.se. Till dessa går det att boka obegränsat med lovbussar för er skola. 

Detta evenemang är också öppet för allmänheten. Bokade platser på Kulturkartan innebär att ni har garanterade platser på filmvisning. Om Kulturkartans platser är uppbokade går det ändå bra att besöka evenemanget, ni blir då insläppta i mån av plats.