Alla har klockor, ingen har tid

  • Teater
  • Teaterpedagogik

ALLA HAR KLOCKOR INGEN HAR TID
Av Karim Rashed

”Skynda dig vi måste handla, skynda dig att tvätta händerna, hämta ryggsäcken, skynda dig med mellis, ät upp din mat, skynda dig borsta tänderna, skynda dig upp, skynda dig ner.” 

Hur ser tiden ut? Är den randig och lång? Har den linjer och rutor? Har den jättemånga ben och fötter som en tusenfoting? Eller kryper den som en snigel?  

Skynda på är en konstig figur som är på skattjakt efter tid. Skynda på är snäll och vill hjälpa till men är alltid stressad och har bråttom. En flicka och en pojke försöker hjälpa Skynda på att hitta mer tid så att de kan hinna med allt de måste göra. Tiden kan kanske flyga? Till ett hemligt ställe! I alla tiders land kan tiden gå hur du vill. 

I rollerna: Silan Maria Budak Rasch, Alex Nagy, Methinee Wongtrakoon

Dramaövningar för små barn
Någon dag innan föreställningen kommer en av våra dramapedagoger till förskolan och håller i en förberedande workshop med roliga dramaövningar för små barn. Se vilken dag och tid ni ska ha workshopen, i informationen för respektive tillfälle.

Praktisk information
Föreställningen spelas på Studion, Kalendegatan 12 b.
Var på plats minst 10 minuter innan föreställningen börjar så att det finns tid att hänga av sig jackan och kanske gå på toaletten.


Platserna blir bokningsbara för utvalda förskolor måndagen den 17 augusti.

Resterande platser släpps fritt måndagen den 24 augusti.

Kulturbuss bokas separat via den här länken: https://kulturkartan.malmo.se/BusBookings/GenericBus