Salong Koinoor - Teater 23

En ensambarnsmonolog i frisörsalongen.  

När Ann Katrin var barn drev hennes mamma frisörsalongen Salong Koinoor, döpt efter världens största diamant. Mitt bland perukstockar, saxar och hårfönar tillbringade Ann Katrin oändligt många timmar av sin uppväxt. För hemma var det tomt och tyst, i skolan var det svårt att få vänner och inga syskon hade hon att umgås med. Då var det lätt att känna sig som världens ensammaste ensambarn.  

Nu öppnar Ann Katrin dörren till frisörsalongen på nytt och bjuder på ett par oförglömliga glimtar från hennes barndom. Skolgårdsdramatik, nervpirrande familjehistorik och glittrande sångnummer - allt får plats i frisörsalongen där allting kan hända! Salong Koinoor är en egenskriven monolog om en flickas uppväxt och hur hon tidigt fick lära sig att handskas med sin ensamhet.  

Skådespelaren Ann Katrin Andréasson har lånat berättelser, tankar och minnen från sin egen barndom och skapat en föreställning som enkelt rör sig mellan det humoristiska och det vemodiga. En varm och personlig barndomsskildring ackompanjerad av 70-talets melodier och sånger.  

Pga rådande samhällssmitta så kommer det endast vara möjligt att boka en klass per tillfälle, dvs grupper från olika skolor kommer inte att blandas.


Platserna blir bokningsbara för utvalda skolor måndagen den 24 augusti.

Resterande platser släpps fritt måndagen den 31 augusti.

Kulturbuss bokas separat via den här länken: https://kulturkartan.malmo.se/BusBookings/GenericBus